Referenties

Docenten- vertellen ervaringen over Gerwin Elesen:

Gerwin en de opleiding voor Sport en Bewegen werken al jaren samen op het gebied van stagiaires en evenementen op lokatie. Vooral studenten die op school moeite hebben met de groepsdynamica of met de schoolse situaties zijn vaak gebaat bij de heldere en wat strengere aanpak van Gerwin. Hij maakt goed contact met hen via de 1 op 1 aanpak. Lijntjes zijn kort en de student voelt zich gewaardeerd als werknemer. Ook de lijn naar de opleiding is vaak een appje weg. Strategie richting de student wordt vaak vooraf goed overlegd en doorgesproken zodat de kans op een succesvolle stage zo groot mogelijk is.

Met vriendelijke groet,
Marc de Bruijn docent Sport en Bewegen Tilburg en Bpv begeleider

Referentie van Hans Staps, directeur KBS Dé Zandberg over Gerwin Elesen

Ik ervaar Gerwin in zijn werk als ’n prettig mens en een gedreven persoon met het juiste voorbeeldgedrag en werkinstelling. Ook is hij duidelijk en zorgvuldig in communicatie, attent, open en direct. Houdt goed de regie, volgt zijn droom die verpakt zit in zijn ambitie. En heeft het vermogen in deze ambitie om zich heen te kijken, te verbinden en het geheel goed te relativeren.

Hans Staps directeur basisschool
Zandberg Breda 0765214109

Referentie Sabrine de Weerdt

Gerwin Elesen van Skate a Way is een stagebegeleider pur sang. Hij investeert veel in de begeleiding van studenten. Om deze reden heb ik in de afgelopen jaren een aantal “moeilijk plaatsbare studenten” bij hem geplaatst. Door ze goed te begeleiden, duidelijk te zijn en structuur te bieden hebben zij hun stage goed doorlopen en hebben ze zich waardevol gevoeld. Gerwin is direct, maar zeer persoonlijk en betrokken.

 Met vriendelijke groet,

Sabrine de Weerdt
bpv-docent

Referentie Bart van Uden

Ik heb Gerwin leren kennen als een praktijk begeleider die jongeren kan raken. Hij maakt het verschil door jongeren het vertrouwen te geven en tegelijkertijd een spiegel voor te houden. Vooral jongeren die moeilijk te motiveren waren bleken dankzij begeleiding van Gerwin op het juiste spoor te komen. In de communicatie heb ik prettig samengewerkt met Gerwin. Hij is duidelijk en weet het belang van de student telkens voorop te stellen.

Bart van Uden
Docent en projectleider Helicon opleidingen Ouders delen ervaringen Gerwin Elesen

Referentie Matin en Marie-Louise Hamers

Gerwin heeft me benaderd voor een referentie van een ouder die hij heeft geholpen. Daar hoefde ik niet lang over na te denken en heb meteen ja gezegd. Wij hebben 2 zonen en beide zijn erg goed geholpen door Gerwin.

Onze oudste zoon Kevin deed een opleiding sport en beweging en zocht een stageplaats deze heeft hij toen gevonden bij Gerwin zijn bedrijf Skate-A-Way. Hij heeft daar 2 x 1 week stage gelopen en heeft dit erg leuk  en leerzaam gevonden. Dit omdat het een zeer afwisselde stage plaats was . 

 Onze jongste zoon Remco (16 jaar ) speelt ijshockey en wilde meer met zijn sport doen dan wat hem bij zijn club geboden werd. Wij zelf wisten niet goed hoe we dat moesten aanpakken en hebben daarom Gerwin Elesen benaderd met de vraag of hij ons hiermee kon helpen en of hij wat voor ons kon betekenen.

Gerwin zei meteen ja en is daarna eerst met onze jongste zoon in gesprek gegaan om  er achter te komen wat hij zelf in gedachte had. 

 Ook is Gerwin toen komen kijken naar trainingen en wedstrijden om te kijken wat het niveau was van onze zoon en om te beoordelen of het wel haalbaar was wat mijn zoon in gedachte had.  Dit vonden we erg fijn omdat je als ouder in dit geval vaak niet objectief bent, want je vind je eigen kind altijd goed.  Gerwin was van mening dat onze zoon potentie had en heeft er toen voor gezorgd dat hij proeftrainingen en wedstrijden heeft mogen spelen bij Krefeld en Duisburg in Duitsland.  Maar ook heeft hij voor ons de gesprekken gedaan bij beide clubs omdat ons Duits niet zo goed is.  

Maar wat we nog steeds het meest fijn vonden was dat niet wij als ouders het belangrijkste waren, maar de wens van onze zoon die stond voorop.  

Wij kunnen alleen maar positieve dingen opnoemen, omdat we ook alleen maar positieve dingen ervaringen kunnen vertellen over zijn manier van handelen

Referentie Karin Jans

Gerwin heb ik leren kennen als eigenaar van Skate-A-Way.              

Als eigenaar is hij de stagebegeleider van mijn zoon geweest tijdens zijn Mbo-opleiding Sport en Bewegen.

Niet alleen is hij een begeleider op het werk waarin steeds meer verantwoordelijkheden worden gegeven aan de stagiaire maar hij is daarnaast vooral een stimulator richting de stagiaire om meer mogelijkheden te onderzoeken. Mogelijkheden op allerlei gebied om hogerop te kunnen komen, niet alleen qua studie maar ook privé. Gerwin zal in die gevallen zijn eigen netwerk aanboren om zo te zorgen voor kansen. Daarnaast is Gerwin enorm betrokken bij zijn stagiaires en dat uit zich ook in bezoeken van sportwedstrijden in de weekenden als dat zo uitkomt.

Ik heb mijn zoon tijdens de stage zien groeien van een ietwat ongeïnteresseerde puber naar een jong volwassen man die altijd met plezier heeft gewerkt bij Gerwin.