CV Gerwin Elesen op sportgebied

1999-heden Functie; directeur/eigenaar Sportevenementen-bureau

Werkzaamheden; personeels-planning, contact-onderhouden met nieuwe- en bestaande klanten, marketing-activiteiten, totale administratie, contacten onderhouden met scholen waar we mee samen werken op gebied van stagiaires en ook natuurlijk gastlessen en lezingen op deze scholen ( o.a. Speco, Studio-T, Roc Sport en Bewegen en Fontys ) Maar ook contact met gemeentes is belangrijk. Mijn bedrijf werkt o.a  al sinds 2000 samen met Sportbedrijf Tilburg, maar ook gemeente Utrecht, Papendrecht en Bergen op Zoom zijn geen onbekende voor mij

2006-heden functie; ( top) sportbegeleider- Elesen Sportconsultancy

Vanaf 2006 begeleid ik ( top ) sporters in hun route naar de top. Denk aan voeren contractbesprekingen/ helpen bij scholing en werk. Zoeken naar sponsoren om verder te ontplooien etc.

Ervaringen in de (top) sport

1990-1999 Speler in de Nederlandse Eredivisie en Duitse Bundesliga 

Functie; speler
Drie jaar bij de Beavers in Breda en daarna zeven jaar bij Skating Bears in Krefeld.

  1. Manager technische zaken bij de Skating Bears Krefeld

Functie; manager-techische zaken jeugd

Werkzaamheden; verbeteren en professionaliseren van de jeugdafdeling van Krefeld. Denk aan zaken zoals; verbeteren van trainings-accommodatie, meer trainingsuren proberen te realiseren, contacten met scholen en gemeente Krefeld. Ook zoeken van sponsoren en contact onderhouden met de al aanwezige sponsoren hoorde bij mijn taken.

2005-2009 Bondscoach Nederlands-team inlinehockey

Functie; Algemeen manager in combinatie trainer/coach

Werkzaamheden; In deze functie heb ik de algehele leiding over team en staf. Tot de werkzaamheden behoren o.a; geven van trainingen, coaching bij wedstrijden, aansturen van mede-coaches, vergaderen met technische- en medische staf, geven van clinics en bezoeken van sponsoren en relaties. Ook verantwoordelijk voor organiseren van toernooien

2009-2011 Trainer/Coach/Manager technisch en algemene  zaken Uedesheim Chiefs

Werkzaamheden; geven van trainingen en coaching van het eerste team. Aansturen van jeudtrainers d.m.v trainingen en cursussen. Overleggen met technische – en medische staf. Vanaf 2010 ging ik me ook weer bestuurlijk bemoeien. Zoeken naar sponsoren, contact huidige sponsoren, contact met supporters-vereniging etc.

2013-2017 Algemeen Manager Nederlands-team inlinehockey

Verantwoordelijk voor de gehele tak topsport binnen de organisatie ISHN.