Elesen Sportconsultancy

Waarom Elesen Sportconsultancy?

Mogelijk hebt u het al vernomen, maar vanaf 1 november is Elesen Sportconsultancy een feit!

Kent u het gevoel dat je eigenlijk al jaren met toffe plannen in je hoofd rondloopt en deze om diverse redenen niet durft uit te voeren…?  Exact zo startte ik ook 20 jaar geleden Skate-A-Way. Met een rugzak met daarin 2 rolschaatsen bouwde ik samen met goede medewerkers om mij heen het bedrijf uit tot een begrip. Het draait nog steeds geweldig. Met heel veel trots geef ik sturing aan het bedrijf en blijf dit hopelijk nog wel een tijdje doen. Ik heb geweldige collega’s die mij alle ruimte geven om extra dingen te doen.

 

In de loop der jaren heb ik heel veel topsporters bijgestaan. Of het nou ging om contracten bij hun club, trainingsschema’s, scholing, health, huisvesting. Ik pak het op, of schakel mijn grote netwerk in. Ik merk dat naast het theoretische (HBO- Sportmanagement) en zakelijke (zakelijk leider Skate-A-Way ) ook de tijd als topsporter en als trainer- coach in de topsport erg belangrijk is geweest. Je weet wat er speelt en leeft in het hoofdje van het talent.

Toch merk ik ook dat steeds meer ouders het lastig vinden om dit voor hun kind te organiseren. Bij hun clubvereniging zijn er heel veel talenten waarop gelet moet worden. Laatst zelfs een opmerking van een ouder: “Ik weet niet eens wie de topsportbegeleider is van mijn zoon! Het schijnt iemand van de gemeente te zijn, maar ik ken hem niet”. Ook deze man of vrouw moet teveel doen voor heel veel talenten. Laat staan dat deze ook nog een paar keer per maand contact heeft met het talentje, school, ouders of club.

Nadat ik enkele maanden terug een try-out regelde in het buitenland voor een talent ( dit was Remco hamers een talentvolle ijshockeyer van Tilburg Trappers  ) en meteen ging ik kijken voor stap 2, zoals school en huisvesting, hakte ik de knoop door! Ik ga in deze zaken meer tijd steken. Ik hoef er niet rijk van te worden, want Skate-A-Way loopt gelukkig prima. Natuurlijk kan ik dit allemaal niet gratis doen. Ouders van talenten kopen bij ons een abonnement van € 20,- per week. We gaan de ouders vervolgens helemaal ontzorgen.

Ruime aanpak

We gaan het ruim aanpakken. Hockeyers, voetballers, turners, vechtsporters etc. Voor iedereen is er plaats. Talent is talent!

Samen kunnen we de talenten een nog mooiere basis geven. Op het moment zijn onze partners:  Solid Health, Fysiotherapie Tilburg Reeshof, Sportinstituut Ooms, Jaap Backx omtrent PT, rijschool Onze Droom, en de specialist van Medinova Robbert van Dijck zorgt voor ondersteuning waar nodig of terwijl bij blessures kunnen we bij hem heel snel schakelen.

McDonalds Tilburg-Centrum het bedrijf van Peter vd Dungen is zoals dikwijls in projecten van ons de hoofdsponsor. Deze man is zich zeer bewust van maatschappelijk ondersteunen.

Wij staan en doen het voor de sporters, dus niet voor eigen belang !

Met vriendelijke sportgroet,

Gerwin Elesen

Elesen Sportsconsultancy is onderdeel van sportevenementen-bureau Skate-A-Way